Rust en ruimte voor jou

Dankzij de slimme oplossingen van MAX. Alle tijd voor waar het echt om draait. Lesgeven. Op jouw manier, met ruimte voor jouw eigen invulling. De slimme oplossingen van MAX voor de dagelijkse lespraktijk helpen je daarbij: het zijn de tools voor jouw talent. Want met alles wat zich in en buiten jouw klaslokaal afspeelt én de vele onderwijsvernieuwingen die op je afkomen, is het fijn als jij je in alle rust kunt richten op wat belangrijk is voor jou.

Want bij jou begint het. Daarom luisteren we naar wat jij nodig hebt. Naar wat werkt, voor jou en voor je leerlingen. MAX beweegt met jou mee, zodat jij alles eruit kan halen wat er in zit.

Zelfstandig werken

Je leerlingen werken zelfstandig aan specifieke kennis en vaardigheden, op hun eigen niveau. De adaptieve Wereldbeeldtrainer helpt jou daarbij.

Makkelijker nakijken

Nakijkwerkzaamheden kosten je veel minder tijd. De digitale leeromgeving doet dit automatisch voor je, of jouw leerlingen controleren zelf hun antwoorden.

Inzicht en overzicht

Je weet altijd waar je leerlingen staan door middel van de docentendashboards. Dat inzicht en overzicht geeft jou de controle.

Zelf keuzes maken

Vul je lessen in met wat jij belangrijk vindt en zoals jij dat wilt. Vandaag in de klas werken of liever thuis. Digitaal of het boek. MAX geeft je die vrijheid.

Wereldbeeldtrainer

Het vormen van een eigentijds geografisch wereldbeeld is een belangrijke doelstelling van het aardrijkskundeonderwijs. Met de adaptieve wereldbeeldtrainer kunnen leerlingen in hun eigen tempo en op hun eigen niveau hun wereldbeeld verbeteren. Leerlingen ontwikkelen een mentaal kaartbeeld waarmee ze examenvragen sneller en beter kunnen beantwoorden.De wereldbeeldtrainer wordt samen met docenten ontwikkeld. De trainer maakt gebruik van de technologie van Knewton, wereldmarktleider op het gebied van adaptief en gepersonaliseerd leren.