Aandacht voor jouw leerlingen

Met de mogelijkheden van MAX. Meer aandacht voor jouw lessen, jouw klas, jouw leerlingen. Voor die ene leerling, die minder goed meekomt. Of juist voor dat unieke talent. Een-op-een met ze samenzitten. Ze stimuleren om verder op onderzoek uit te gaan. Om het beste uit zichzelf te halen, om zich verder te ontwikkelen, om te groeien. Voor aandacht heb je tijd nodig. Tijd, rust en ruimte.

Want natuurlijk wil je iedereen de aandacht geven die hij of zij nodig heeft. Wanneer ze het moeilijk hebben, of juist extra uitdaging zoeken. Daarom is MAX er voor jou. Zodat jij je aandacht volledig kan geven aan jouw leerlingen.

Inzicht en overzicht

Je ziet direct wie jouw hulp nodig heeft, dankzij de overzichtelijke dashboards. Waar loopt een leerling vast? Waar kies je voor extra verdieping, of sla je juist stof over?

Zelfstandig oefenen

Leerlingen oefenen zelfstandig, met de adaptieve trainers. En terwijl iedereen aan het werk is, kun jij je richten op individuele ondersteuning.

Toegang tot alle niveaus

Er zijn geen niveaubeperkingen. Dat is fijn, voor leerlingen die moeilijkere stof aankunnen of juist extra oefening nodig hebben. Met de MAX methodelicentie kunnen ze in alle leerjaren en niveaus aan de slag.

Cijfers vertellen een verhaal

De cijfers van jouw leerlingen zijn méér dan een getal: ze vertellen een verhaal, dankzij de toepassing van de taxonomie van BLOOM bij opdrachten en toetsen. “